Om meg

Hyggelig at du ramlet innom bloggen min! 

De fleste som leser bloggen min kjenner meg fra før av, men om du har snublet inn her helt tilfeldig kan jeg jo fortelle deg litt om meg og hvem jeg er. Jeg heter Oda og den 30. Januar 2015 hoppet jeg inn i 30-årene. Jeg bor på Hamar, hvor jeg også vokste opp, sammen med kjæresten min Pål, og abyssinermixen Iso. Fotografi og reiseopplevelser er et gjennomgående tema, i tillegg til små og store ting som skjer i livet mitt, samt ting som fascinerer meg, provoserer meg, får meg til å le, undre og filosofere.


Livet mitt som student har vært en stor del av bloggen, og kanskje aller mest finner du poster om masterstudiene mine i sosialantropologi, og alle stedene dette studiet har båret meg. Bloggen startet nettopp med tanken om å beskrive feltopplevelser i Vietnam og Thailand for de der hjemme. Jeg har en forkjærlighet for Asia, og Thailand spesielt står mitt hjerte nært, så noen reiseopplevelser utenfor studier finner du også.
Jeg er som lykkeligst når jeg er på eventyr med kamera i hånden. Det trenger ikke være langt av sted, og jeg finner små og store fotogleder hver dag. Noen ganger med kun iphone'n, andre ganger med mitt elskede Fujifilm X-e1, og gjerne med vesken full av filmruller og et kjært analogkamera eller 5. Finn meg gjerne på Instagram som @anthropus for å se min fotodagbok.

Reise betyr frihet for meg, og selv om jeg ikke får tildfredstilt reiselysten så mye som jeg skulle ønsket, har jeg vært så heldig å få reist mye i forbindelse med jobb de siste årene. Jeg har opplevd steder som kanskje ellers ikke ville stått øverst på listen min, men det uventede er alltid det mest spennende. Min livsfilosofi i grunn.

Det er ekstra hyggelig om du legger igjen et lite spor av du har vært innom.  Du kan også følge bloggen via Facebook: 
Life through my lens på FacebookIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)