Om meg

Så hyggelig at du ramlet innom bloggen min! 

De fleste som leser bloggen min kjenner meg fra før av, men om du har snublet inn her helt tilfeldig kan jeg jo fortelle deg litt om meg og hvem jeg er. Fotografi og reiseopplevelser er et gjennomgående tema i mine skriverier, i tillegg til små og store ting som skjer i livet mitt, samt ting som fascinerer meg, provoserer meg, får meg til å le, undre og filosofere. Livet mitt som student har vært en stor del av bloggen, og kanskje aller mest finner du poster om masterstudiene mine i sosialantropologi, og alle stedene dette studiet har båret meg. Bloggen startet nettopp med tanken om å beskrive feltopplevelser i Vietnam og Thailand for de der hjemme. Nesten 10 år senere har bloggen blitt mer et utløp for fotointeressen min. Analog fotografi har seilet opp som en favoritt, noe som også har resultert i en stadig voksende kamerasamling. Den har til og med fått en egen side som du finner her. Foruten katter generelt, og Iso spesielt, har jeg en forkjærlighet for Asia, og Thailand står mitt hjerte nært, så noen reiseopplevelser utenfor studier finner du også.Jeg er som lykkeligst når jeg er på eventyr med kamera i hånden. Det trenger ikke være langt av sted, og jeg finner små og store fotogleder hver dag. Noen ganger med kun iphone'n, andre ganger med mitt elskede Fujifilm X-e1, og gjerne med vesken full av filmruller og et kjært analogkamera eller 5. Finn meg gjerne på Instagram som @anthropus for å se min fotodagbok.

Den 10.mars 2017 startet det største eventyret jeg hittil har vært med på, da lille Tobias kom til verden. Snippsekken er derfor trygt plassert på loftet for en stund fremover, til fordel for små og store hverdagseventyr. Mammalivet er med andre ord en relativt ny kategori her på bloggen, og Tobias har nok tatt plassen som yndlingsfotomotiv. Sammen oppdager vi verden, godt hjulpet av pappaen Pål.


Reise betyr frihet for meg, og selv om jeg ikke får tilfredstilt reiselysten så mye som jeg skulle ønsket, spesielt etter å ha blitt mamma for første gang, har jeg vært så heldig å få reist mye i forbindelse med jobb de siste årene. Jeg har opplevd steder som kanskje ellers ikke ville stått øverst på listen min, men det uventede er alltid det mest spennende. Min livsfilosofi i grunn.
Det er ekstra hyggelig om du legger igjen et lite spor av du har vært innom. Da blir jeg glad! Bloggen har også en egen Facebookside om du vil følge meg der. Da får du umiddelbart vite om jeg har postet et innlegg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)