tirsdag 21. februar 2012

Koh Kood: Et lite stykke paradis

Da tiden kom for å reise videre til Koh Kood var vi begge sikre på at det ikke kunne bli bedre. Koh Maak måtte være vårt paradis. Selv om stedet vi skulle bo på Koh Kood var noen hakk bedre standardmessig, kunne det vel ikke bli særlig mye bedre? Vi tok feil. Koh Kood er paradis! Og Shantaa helt fantastisk! 

Shantaa var også et lite resort med to typer bungalows spredt over et stort område som lå for det meste for seg selv. Ganske så isolert, og akkurat slik vi liker det! Resortet hadde også egen strand med en søt liten beach bar kalt Shanta Bar Ba Ra. Cute! Pål og jeg valgte å utforske litt mer ved gå over piren og noen hundre meter lengre bort, så vips hadde vi stranda for oss selv. Helt for oss selv. Herlig! 


Table for 2 @ Shantaa Resort


Utendørsdusj i den private hagen. Herlig!


Søt hagefigur


Vårt hjem på Koh Kood.


Piren på Koh Kood


Ferie!


Vår Lonely Beach, Koh Kood


Happy campers :D


Igjen, krystallklart vann, palmetrær, sandstrender så langt øyet kunne se.. Jeg lengter tilbake bare ved å skrive om det. Shanta og Koh Kood var perfekt, rett og slett. Så da vi trodde det ikke fantes noe bedre sted oppdaget vi Koh Kood. En hemmelighet jeg så vidt vil dele... 

Vi leide lettmotorsykkel en dag for å hike opp til en foss lenger innover på øya. Vi hadde forberedt oss godt på en skikkelig tur og ble litt forundret da det tok ca 10 minutt å gå fra parkeringen. Haha, det er søtt hvordan ting alltid overdrives ovenfor turister slik at ingen skal kunne klage på at noe tok lenger tid eller var mer slitsomt enn forventet. Så, vi badet i fossen, fotograferte litt og rakk unna rett før flere folk dukket opp.


Fossen


Heeerlig!


Fossen er nok litt mer imponerende etter regntiden.. Som den ene dama på Shantaa sa  "I think waterfalls in your country are more beautiful. I think you will be disappointed...". Men det ble vi ikke! 

Viktig å hvile etter en "lang" hiketur ;)


Buddhastatue plassert oppå en svær stein ved fossen. 
  Koh Kood vil jeg virkelig tilbake til! Koh Maak også. Koh Chang? Mja, muligens. Da blir det nok noe annet en Lonely Beach i hvertfall. Jeg er veldig glad at vi la opp reiseruten slik vi gjorde, det gikk gradvis oppover på en måte. Da vi trodde vi ikke kunne få det bedre, fikk vi nettopp det. Øylivet elsker vi begge to, det er det ingen tvil om. Og mulig vi er en smule asosiale, men vi liker stort sett å bare være oss to på ferie. Ingen av oss har lyst til å jakte på nye bestevenner eller enda værre, treffe på naboen på stranda. Og Kambodsja, det ga mersmak! Å, jeg vil ut å reise igjen allerede...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)