tirsdag 28. juni 2011

Back with Mac!

Yay! Jeg har fått tilbake Mac'en min :D Han har fått nytt logicboard og topcase, og forhåpentligvis går han ikke i høygir igjen, helst noensinne, for jeg trenger han sårt til å skrive på.. Minipc'en, stakkars, har jo funket greit, men av en eller annen grunn er det bare Mac'en jeg kommer inn på UiBs VPN-tilkobling med, og det er absolutt nødvendig for å si det mildt! Jeg er fullstendig avhengig av JSTOR (helt fantastisk at jeg får gratis tilgang der som student!). Så nå er det bare å skrive, skrive skrive.

For en fantastisk lørdag det var på Hamar Music Festival! BigBang var virkelig i form, og det var undertegnende også. Ren lykke! Snappet selvfølgelig noen Hipstaprints:

Så nå har jeg konstant BigBang på hjernen! Tusen takk for festivaldate, Super-Pål!

Og litt analog lykke! Jeg har bestilt meg en sardinboks fra Lomography! Fikk tilsendt en rabattkupong som gjorde prisen veldig hyggelig, så da bestemte jeg meg for å unne meg selv La Sardina Marathon-kameraet. Gleder meg sånn til å teste det ut! 

2 kommentarer:

  1. takk for hyggelig kommentar og tipps! Folie it is! Kule konsertbilder forresten. Det er noe av det vanskeligste å ta syns jeg og disse var riktig fine!

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig :) Og takk! Selv om mye av æren må gå til Hipstamatic.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)