onsdag 9. januar 2013

Take me to the ocean

En tur langs kysten ved Los Gigantes minner deg raskt på at Teneriffe er en vulkanøy. Svart lavasand og svarte, kantete klipper er bevis på det. Det var også dette jeg likte best ved øya. Til tross for de utallige hotellene som ligger som strødd oppover fjellsidene får du følelsen av at det nylig har vært et vulkanutbrudd. Selv om det var for kaldt å bade, gikk vi en tur langs stranda og gjennom de små byene som ligger langs ved kysten ved Los Gigantes. 

Hipstamatic: W40 + Foxy
Hipstamatic: W40 + Foxy
Så sort var sanden! Den må da bli varm i solsteken... Hipstamatic: W40 + Foxy

Kunne gjerne hatt feriehus her.... Hipstamatic: Kaimal Mark II + D-Type Plate
-Dreamlike-
Hipstamatic: Tinto 1848 + Blackey's Super Grain
Hipstamatic: Tejas + Ina's1982

Panorama tatt med iPhone 5

Solnedgang over Gomorra fra balkongen, tatt med iPhone 5-kamera

Jeg likte Teneriffe. Nærmere bestemt jeg likte Los Gigantes. Vi var en snartur sørover til Los Christianos og Las Americas. Aldri mer... Som Pål så fint sa det: Det siste stoppested for pensjonister... Charter er OK så lenge Pål og jeg stort sett slipper andre folk  store folkemengder av Skandinaver og andre som ikke kan oppføre seg som folk. Det er jo derfor vi reiser på ferie, for å komme unna dette, oppleve noe nytt, oppdage, utforske. Og ja, litt strandliv og bading, selvfølgelig! Når du bor i et land med 8 måneder med vinter (ja, faktisk! Tenk over det.) er det helseskadelig å nekte folk det. Og sistnevnte var grunnen til at vi rømmet landet denne jula. Store eventyr er det alltids tid til. Jeg gleder meg allerede....2 kommentarer:

  1. Fikk veldig lyst til å reise da jeg leste det du skrev og så på bildene. Flott beskrevet :) jeg å tenker å slippe å møte kun nordmenn og skandinaviere forøvrig er litt alfa omega. Som du sier, det er det vi reiser i fra. Du har rett i de 8 mnd med vintre. Vi lever i et iskaldt land, og sommer som var sommer, har utviklet seg til å bli kjølig og regnfull den å. Vi trenger å senke skuldrene, trenger å oppleve noe nytt som gir oss påfyll til å takle hverdagen.

    go kos fra inger Lise

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar, Inger Lise. Kan absolutt anbefale Los Gigantes :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)