tirsdag 7. august 2018

Sommerminner

Sommerferien 2018 er over, og vi er tilbake i hverdagen igjen. En helt ny hverdag også, med en barnehagegutt i hus. Jeg kan ikke begripe hvor fort tiden har gått! Ikke bare er det 3 måneder siden siste innlegg, men Tobias har blitt så stor! Skikkelig gutt, med masse vilje og personlighet, mye glede og latter, men også travle dager med høyt tempo. Babytiden er kun et svakt minne (virker det som innimellom). Vi går en spennende tid i møte. Jeg gleder meg sånn sammen med han og alt han mestrer og lærer for hver dag som går. Og med barnehagestart kommer det til å virkelig skyte fart!

Vi har hatt en fin sommerferie med hele tre uker sammen. Jeg skulle gjerne skrevet at vi begge har fått ladet batteriene skikkelig, men sannheten er at jeg aldri har vært mindre uthvilt etter en ferie... Det vi derimot har, er masse fine minner og opplevelsen av at vi har hatt mye familietid sammen, og det gjør godt. For ferie med en ettåring er jo ikke akkurat definisjonen på avslapping. Her er det full fart og stormende jubel (og selvfølgelig et og annet melt down, men aller mest latter og glede). Vi har hatt staycation i år og fartet rundt i nærmiljøet, og vi fikk også til en tur på hytta. Jeg kom meg endelig opp på Feforkampen (yay!) og vi nøt å oppleve 26 varmegrader på fjellet. Det er første gang for oss! Tobias storkoste seg også på hytta, og da er jo alt bra. 

Det aller fineste sommerminnet er dagen vi giftet oss.  At last.... 16.juni ble vi endelig mann og kone. Vi kunne ikke bedt om en mer fantastisk dag! Jeg finner nesten ikke ord (og det er ganske uvanlig). Jeg gleder meg sånn til å få bildene som utrolig dyktige Melanie Ng tok for oss! Vi har fått en sneak peek som var forbi alle forventninger, og vi er så takknemlige for at vi fant henne som fotograf. Besøk hjemmesiden hennes her for å se mer av arbeidet hennes. Du kan også finne henne på Instagram og Facebook som Assemblage Photography. 

Sommeren 2018 kan best oppsummeres gjennom disse bildene:

Klar for å si ja til mannen i mitt liv! (bilde tatt av Mona)
Foto: Melanie Ng/Assemblage Photography
-Oss tre-
Foto: Melanie Ng/Assemblage Photography
Tobias tester ut pappas bryllupsgave :D (bilde tatt av Påls forlover Paal)


På strandtur mens pappa jobber
Traktortråkk i Stange Vestbygd
Tapasdate ute (!) på hytta
Tobias gjør et forsøk på Lano-reklame på hytta
Plask!
Gøy i Prøysenland!
Og helt til slutt, barnehagegutten vår klar for sin aller første dag i barnehagen:


Vi ønsker hverdagen velkommen, og gleder oss samtidig til en aldri så liten bryllupsreise i slutten av måneden. Da skal endelig reisefoten få det som den vil! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)