torsdag 16. juni 2016

O+P

En stund var det bare vår lille hemmelighet. Som følelsen av sommerfugler i magen, champagnebobler i nesen, som den første gangen vi møttes. Et ja som den største selvfølgelighet til  spørsmålet vi har visst svaret på siden første stund. Det er oss to. 

En vårdag i april. Sola skinner. Perfekt for en fotosafari og for å fortelle verden og alle vi kjenner at vi har forlovet oss! Etter en askepott-aktig jakt på ringen med stor R (frierring i barnestørrelse, som en selger ordla seg, er ikke så lett å oppdrive. Ikke visste jeg at fingre var verdt å gi noen komplekser for) var det jo på tide å gjøre nyheten offisiell. Det er ikke sant før det er på Facebook, vel? Hvis man skal følge den logikken gjelder vel også det bloggverdenen. Det første bildet var selveste Facebook-nyheten. Flere glimt av vår lille forlovelsesfotosafari følger. 


Bildene er alle tatt med Fujifilm X-E1 + XF 35mm f/2. Noen av meg, noen av Pål og noen med selvutløser, og påfølgende mye latter der jeg sprang for å rekke å bli med på bildet, derav også litt cheese factor på godt norsk. Jeg kan melde at vi fortsatt er fnisete over hele forlovelsen. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)