torsdag 20. mars 2014

Colorful

Som nevnt har jeg tatt fargeutfordringen til @royalsnappingartists på Instagram og tenkte jeg kunne dele resultatet. Jeg har ikke vært så proaktiv, da jeg stort sett har lett i bildefeed'en og bildearkivet mitt... Det er ikke så typisk for meg å ha tilgang til så fryktelig mange farger, spesielt ikke sånn på senvinteren. Betyr det at jeg er kjedelig? Haha, jeg er kanskje litt monokrom... Jeg skal i hvertfall ha det i bakhodet. Det har vært gøy å se igjennom gamle bilder og konklusjonen er at jeg trenger virkelig å fremkalle litt. Bilder hører jo ikke hjemme bare i filformat! Det har vært så inspirerende å se igjennom tag'ene og se hvordan forskjellige IG'ere tolker fargetemaene. Jeg kunne virkelig tenkt meg å prøve ut fargetema på film! Det har ikke vært noe analoge fotosafarier siden ferien, og ikke har jeg turt å fremkalle noe film heller. Jeg må finne en smart løsning snart. Gjerne postordrebasert. Noen med tips? Finnes Extrafilm fortsatt mon tro? Og scanner står på innkjøpslisten! Definitivt! Men nå til saken: #rsa_colors

Først ut var #rsa_white:

#rsa_sepia var neste fargetema:

Sepia solnedgang på Koh Phangnan, Thailand. Dette er forresten fra turen nå i år.

Fargetag nr 3, #rsa_turquoise:

Et av mine favorittminner fra feltarbeid i Vietnam, fargerike Hmongkvinner i Lao Cai. Kan du tro det er femår siden?!

 

Deretter var det grått som sto for tur med #rsa_grey:

 

Grått var et enklere tema og her var det mer å velge i, men siden Asia har vært tema så langt ble det dette av en tuktuk-sjåfør i Luang Prabang.

Fargetema nr 5 var pasteller. Heller ikke helt min typiske stil, men så fant jeg dette av en VW buss jeg tok i Chiang Mai i jula og pastelliserte det litt i Afterlight. Det var så gøy at dette ble valgt ut av @royalsnappingartists!

Gult er kult, ferdig!

Så en farge jeg for det meste liker på blomster, #rsa_pink. Derfor også av en blomst:

Semimacro av en ranukkel

Og sist, men ikke minst, #rsa_black:

Dette tok jeg faktisk denne uka. Endelig vår og Conversevær tenkte jeg! Så kom det snø i går. Masse snø! Æsj...

 

Dette var de utvalgte fargene for denne gang. Moro var det! Neste gang skal jeg utfordre meg selv litt mer. Det er jo en super fotoinspirasjonsfølelse! Delta du også da vel! Bare glade amatører som meg som deler fotoglede i et skikkelig positivt nettsamfunn.

Color grid

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)