lørdag 9. desember 2017

9.desember

God lørdag! Her har vi hatt en aktiv dag, med en noe tidlig start. Mini skiller ikke på hverdag og helg når det gjelder soving... Først sendte vi avgårde besteforeldre, så Tobias på bestemorvisitt mens vi skulle prøvekjøre bil(!). En planlagt og en spontan testtur. Ikke verst! Den planlagte viste seg å ikke svare til forventningene. Litt skuff. Det beste med det spontane er at man ikke rekker å gjøre seg opp noen forventninger. Dermed er det stort rom for overraskelser. Så, nå er jeg i tenkeboksen. Det er jo en stor avgjørelse å ta. Spesielt for noen så ferske som meg!

Dagens andre gjøremål var et telefonmøte med en potensiell fotograf til bryllupet vårt. Det var full klaff! Nå er det bare å booke og glede seg enda mer!

Så gikk det slag i slag til det var tid for kveldsgrøt og bad på lillegutt. Her er et herlig kveldsgrøtøyeblikk. Tobias synes det er fryktelig morsomt å blåse bobler i grøten. Vi prøver så godt vi kan å ikke le, uten å lykkes:

Le Allen + BlacKey's 44

 

Superfin kombo! Og superfine gutter, ikke minst. Nå skal vi pledde oss i sofaen og se siste episode av Godless. Ha en fin lørdagskveld!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)