torsdag 23. mai 2013

Ut av bloggdvalen

Siste innlegg: 3. april. Om påskeferien... Ooops! Det hjelper vel lite at 2 halvferdige innlegg ligger som utkast? Tenkte meg det... Så hvorfor så stille? Til tross for at jeg har masse jeg gjerne vil skrive om, så har jeg ikke hatt særlig med tid, overskudd eller skrivelyst. Den største grunnen er at vi har flyttet. Yay! Endelig! Vi tok over 8.april og brukte den neste måneden på å male, styre og ordne (sistnevnte holder vi på med fremdeles i grunn...). Midt oppi det var jeg en uke i Nederland og Tyskland med jobben, arrangerte overraskelsesbursdag til søsteren min, var en svipptur til Oslo, hadde den obligatoriske vårforkjølelsen før vips så var det 17. mai og Pinse. Hektisk? Ja, en smule... Selv om det har vært mye glede og optimisme den siste tiden, spesielt med ny-huset, fikk selvtilliten min en knekk for et par uker siden da jeg fikk beskjed av sjefen min at det ikke var mulighet for videre annsettelse av politiske årsaker. Slik er det jo når du er ansatt i vikariat, og selv om jeg var forberedt på det er det aldri gøy å høre. Du har jo alltid et håp, sant? Så nå er det full jobbsøk, igjen. Kjedelig, jeg trives jo så godt! Jeg er likevel optimist: jeg har et år fullt av erfaringer å vise til. 

Den beste måten å oppsummere den siste tiden på er bilder, så her er et utvalg Hipstaprints. Jeg skulle jo helst ha skrevet mars-posten om 12 kamera/12 måneder nå, men jeg har lagt cd'en på et (altfor) lurt sted da jeg pakket, virker det som... Litt småflaut. April-posten er også rimelig forsinket, men  marsinnlegget må jo komme først. Nå skal jeg slutte å unnskylde meg.... 

Innflyttingsdag!

Vi maler og maler....

Et glimt av stua, ferdigmalt og sofaen på plass. 
.....Og det må jo feires litt!
Kulturell søndag i Oslo: Operataket og Astrup Fearnley-museet
Pål og jeg på Operataket
Speilbilde i Operabygget
Jeg snikfotograferte på Astrup-Fearnley. Fant ut da jeg hadde lastet opp til Instagram at det er lov å ta bilder der. Doh!
Vårstemning. Inne vel og merke...
Og endelig kom våren!
Gåsunger
Vikingskipet og Åkersvika i slutten av april
Arnhem, Nederland
Solnedgang over Rhinen i Dusseldorf
Terrassekos i nyhuset :)
17. mai-toget
17. mai og skolekorps
Bunaden på for 17. mai.
Vikingskipet og Åkersvika i dag, 23. mai. Ikke så ille flommessig på Hamar ennå, men det snakkes om 50-årsflom i år. 

Mai må være en av årets fineste måneder! Endelig våkner Norge igjen etter en altfor lang vinter. 

 Nå håper jeg blogglysten har kommet for å bli! Vi begynner å komme i orden så nå får vi tid til fotosafarier igjen. Og det hjelper! Det er en stund siden siste analoge innblikk her. Og ja, jeg skammer meg.. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)