tirsdag 19. februar 2013

Valentine´s Hipstaweekly feature (litt forsinket) og jentehelg i Oslo

Denne posten skulle egentlig ha kommet litt før enn nå, men det er først nå jeg har hatt tid til å poste den. Forrige uke var hektisk, men veldig bra. Først jobbreise til Karlstad, så et knapt døgn hjemme før det var tid for jentehelg i Oslo. Jentehelg har blitt en slags tradisjon i jentegjengen hvor vi alle reiser sammen og besøker hverandre. Tidligere har det for det meste vært jeg som har hatt besøk i Trondheim eller Bergen. Ja, så lang tid tilbake faktisk! Men vi har også vært på hyttetur, og planlegger en blåtur til sommeren. Det har vært en stund siden siste jentehelg, som etter hva jeg husker var til Båtstø i mai i fjor for å besøke Veronika. Denne gangen ble det Tine som måtte huse oss, og det er ikke værst å få sengeplass til 6 personer på ca 30 kvadratmeter, det må jeg si.... 

Fredagskvelden var vi på Latter på standup på Klubbscenen, som stort sett var moro. Jeg sier stort sett, for jeg har ikke noe sans for kroppslig humor. Når en komiker tyr til humor om kroppsvesker, da mener jeg han/hun burde takke for seg... Det finnes ikke noe mer desperat (eller lavpannet), men folk ler. Det samme gjelder hetsing av andre, det har jeg ikke særlig sansen for. Men standup har mange i den sjangeren. Selv er jeg mer fan av den selvironiske tilnærmingen. Eller absurditet a la Monty Python. Men nok om det! Lørdagen travet vi gatelangs på Karl Johan og shoppet mer enn vi burde før det var klart for innflytningsfest hos Tine. Jentefest, men det er nesten alltid morsomst. Da søndagen kom altfor tidlig pakket vi bilen og satte kurs for Båtstø for å hilse på Veronika og de søte små guttene hennes. Og ekstra stas var det å hilse på den minste som er 1 måned gammel. Som tiden flyr! 

Men, nå til overskriften! Ett av mine bilder på Instagram har igjen blitt valgt ut av Hipstaweekly, og det er skikkelig gøy. Det har blitt som en utfordring for meg å poste Hipstamatic-bilder nesten daglig og det har blitt noe som jeg gleder meg til hver dag. Selv om det ikke er hver dag jeg føler jeg har noe å dele, utfordrer det meg til å ta mer bilder og å bruke Hipstamatic oftere (om du trodde det var mulig....). Stort sett knipser jeg til og fra jobb, eller når jeg føler for det. Slik Instagram skal brukes. Her er featuren av Valentine's bilder i kategorien #loftusthursday:

Mitt bilde øverst til venstre, altså @anthropus, deretter @jomando, @3robins og @bethdurant. Følg @hipstaweekly for å se utvalgte daglige bilder. 

Min bursdagsgave til meg selv: Diana Dreamer. Tatt med Hipstamatickomboen Blanko + Loftus
Jeg gleder meg allerede til helgen! Ikke for å jinx'e, men det er meldt strålende fint vær. Perfekt vinterfotosafari-vær. Jeg MÅ jo få matet litt 120-film i frøkna over her og få testet henne ut. Samtidig har jeg bilder igjen på februar-rullen min, og det klør etter å få prøvd Supersampleren og LomoKinoen. Åååå, jeg har for lite fritid... Eventuelt, dagene er altfor korte!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)