søndag 15. juli 2012

Instagram widget: Tips

Endelig har jeg funnet en god måte å vise Instagram-galleriet mitt direkte i bloggen. Å twitre alle bildene slik at de havner i Twitterfeeden er litt overkill synes jeg. Det holder at mange av Instagrambildene også havner på facebook, selv om jeg ikke helt ser verdien i den funksjonen, må jeg ærlig innrømme. Folk kan vel bare følge hverandre på Instagram? Eller hvis du skulle være en av dem som skyr sosiale media, så kan du nå ta en titt på bloggen min. For det synes jeg alltid er koselig. 

Siden jeg fant en god widgetfunksjon for visning av Instagrambilder, tenkte jeg at jeg skulle dele min oppdagelse. Så, sjekk ut SnapWidget og bedøm selv om det er noe for deg. Du kan enten linke til ditt eget galleri eller velge en hashtag for et tema og dermed også vise andres bilder. Smart, sant? Og superenkelt å installere. Det var dagens tips, nå skal jeg teste mine maleferdigheter.

Keep on snapping! 

Min kjære søte lille frøken Diana mini foreviget med Hipstamatic

2 kommentarer:

  1. Så gøy, tusen takk! (:

    Kunne ønske jeg hadde instagram altså. Min telefon kan man ringe og sende meldinger med, og så stopper det litt der;) Men det eneste jeg synes er negativt med å ha "gammeldags" telefon er at jeg ikke kan ha instagram, hehe.

    SvarSlett
  2. Jeg er vel borderline avhengig av Instagram og Hipstamatic...(og iphone'n min) Noen ganger vil en bare ha retro/analogfølelsen med en gang, og en har ikke polaroid eller instax kamera med seg. En god unnskyldning for digitalfotografering :) Men, jeg diskriminerer ikke kameraene mine, sånn egentlig. Jeg elsker dem alle! Instagram er en god "unnskyldning" for å oppgradere. En trenger ikke de nyeste smarttelefonene for det :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)