mandag 2. april 2012

Første dag i ny jobb overstått

Så var første dag i ny jobb overstått! Min første, relevante fulltidsjobb. Wow, jeg har blitt voksen! Det måtte jo skje meg før eller siden også, sant? Positive ting å merke seg: Hyggelige kollegaer, eget kontor, og kaffeautomat. Negative? Det eneste må være at jeg er den eneste i teamet mitt som ikke har tatt påskeferie, noe som betyr sitte inne på kontoret og utføre opplæringsmoduler alene. Men det blir vel anerledes over påske tenker jeg. Gleder meg til å få mer info om hva min rolle skal bli og hva prosjektet konkret skal dreie seg om. Det blir en spennende vår! 

Jeg skal jobbe frem til onsdag kl 12, så bærer det til fjells for påskehyttetur. DET skal bli koselig! Og jeg bryr meg null om at det ikke er særlig med snø på Påskefjellet for å si det sånn. Solveggen, bok og kakao, her kommer jeg! Og en fotosafari eller to. Høres perfekt ut! Jeg har vært så dårlig på å ta (digitale) bilder i det siste og venter fremdeles på å fremkalle de siste filmrullene mine, så jeg trenger å skjerpe meg litt og komme igang igjen. Jeg måtte lete etter bilder fra 2010 for å finne litt vårstemning.


Vårstemning på Nes i 2010.


Det har vært noen fantastiske vårdager i det siste, så skjønner ikke hvorfor det skal hagle så fælt? Var sommeren 2012 over før den startet? Neeeei...

Nå gleder jeg meg til hyttetur, påskeegg og generell påskekos. Og jeg tør nesten ikke ytre at jeg synes det er helt greit å jobbe i 1,5 dager først, i en jobb der jeg får respekt av kollegaer, har et hyggelig arbeidsmiljø der jeg blir anerkjent for min kompetanse og utfordret deretter og ikke minst der jeg får det jeg har krav på uten å føle meg utnyttet. Yay! 

1 kommentar:

  1. Oh my, så feil kan en ta... Men jeg reiste meg igjen etter katastrofen. *klappesegselvpåskulderen*

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)