torsdag 27. oktober 2011

Master-innspurt!

Nå har jeg endelig litt tid til å oppdatere. Det har vært noen hektiske uker siden sist, og igjen er masteroppgaven den skyldige. Og den er mer krevende og altoppslukende enn noen sinne! For 1 uke siden fikk jeg levert førsteutkastet mitt, etter en sammenhengende skriveøkt på 19 timer (!). Jeg måtte levere det i tide for å kunne få veiledning, og det tok virkelig på. Jeg skjønner ikke hvorfor ting alltid tar lengre tid enn jeg tror... Målet var å ha et så ferdig førsteutkast som mulig, for å senke stressfaktoren fremover. Og jeg var veldig usikker på om min definisjon av "så fullstendig som mulig" var den samme som veilederen min sin. Usikker er vel mildt sagt: Jeg var livredd! 

Så etter å ha vært superstressa og en smule mannevond i noen dager (stakars Pål), bar det til Bergen for veiledning. Det henger igjen mye ambivalens rundt byen for meg, så det var godt å kunne okkupere stua til Mona i noen dager og ikke være helt alene. Bergen på sin side, skrudde på sjarmen med strålende sol og 13 grader. Godt forsøk på å lokke meg tilbake! Sakte husket jeg det fine med Bergen, og senket skuldrene litt. 

Bryggen i Bergen bader i sola
Tidlig mandag morgen hadde jeg veiledningsavtale, og nervene var i høygir. Min store skrekk var å få beskjeden om at jeg ikke ville få til å levere i år, og at oppgaven rett og slett var crap.. For noen dager føles det jo slik. Heldigvis gikk det bedre. Jeg får levert! Selvfølgelig så må noe fikses på, utdypes og spisses til, men jeg får levert! Så utrolig lettende! Jeg aner selvfølgelig ikke hvordan jeg ligger an vurderingsmessig, men det orker jeg ikke spekulere i. Det viktigste er at jeg gjør mitt beste, så får det briste eller bære. Eksamen får jeg rett før jul, og jeg får "2011" på oppgava mi. Puh, det skal bli så godt å legge alt dette stresset igjen og starte på ny frisk i 2012. Men jeg kan ikke slappe av ennå. Det er MYE igjen. Motivasjonen er i alle fall på topp, dette går bra! 

Så, hvis noen føler for å være med til Bergen som moralsk støtte tett opp mot jul, gi beskjed! Jeg ser for meg at jeg må gi meg selv en klem etter overstått eksamen..."Godt jobba, Oda!" Hahaha.

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)