onsdag 19. mai 2010

Lunsjblogging

Jeg sitter på kontoret i lunsjen på en ganske rolig dag. Få telefoner og alle mail besvart. En smule kjedelig i grunn. Men jeg klager ikke. Det er godt at det ikke er kaos, noe jeg egentlig hadde forventet meg i dag. Nok en gang ubegrunnet stress fra min side. Det er ikke noe god følelse å våkne opp stresset. Da hjelper det å ha en snill kjæreste som stiller opp med frokost og kaffe, og ikke minst en god klem. Det nytter ikke å være morgengretten når en har fantastiske mennesker rundt seg.

Nå sitter jeg her og funderer mens en sverm av sommerfugler danser i magen min! I morgen blir jeg kidnappet med på kjærestetur til en ukjent destinasjon. Jeg er så spent! Jeg har fått en liten pakkeliste, men den ble jeg mer forvirret av enn klok på. Nøye planlagt med full hensikt, selvfølgelig. Jeg har ingen anelse om hvor vi skal, bare at flyet går (altfor) tidlig i morra, så vi ma ta bobla fatt i halv 4-tiden i natt. Jeg elsker overraskelser, og styrer derfor nysgjerrigheten min, mens jeg pakker kofferten i hodet. Jeg gleder meg!

Nå er endelig hybelen min i orden også. Kjøleskap og komfyr på plass, og det meste av ting og tull. Det er godt å ha tingene mine rundt meg, bildene mine, bøkene mine.. Med en gang blir jeg inspirert til å gruble mer over høsten og hva den bringer. Så klart trives jeg godt i leiligheten 3 kvartaler vestover, men det er noe eget ved å nettopp ha sitt eget. Jeg har ikke bodd alene før på denne måten, og det er både uvant og herlig. Når jeg får litt mer skapplass inn i Dukkestua, blir det hele perfekt! I alle fall godt som. Leiligheten ble så smått drukket inn med et lite jentevorspiel i helga som var, og det var kjempekoselig. Det blir uten tvil flere fremover.

2 kommentarer:

  1. Så spennende med overraskelsestur! Håper å få høre hvor dere ender opp!!

    SvarSlett
  2. Turen gikk til Berlin! :D Innlegg kommer løpende..

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)