onsdag 13. januar 2010

Nytt år - Nye muligheter

Så kom det nye året, 2010, endelig! Og det føles allerede som et veldig godt nytt år. Dette er året for endring og for å gjøre akkurat det jeg vil gjøre. Så da gjelder det bare å finne ut akkurat hva det er.. Jeg har noen muligheter jeg lukter på, så det blir spennende å se. Det er herlig at det ikke er fullstendig kaos lenger, og at ting begynner å roe seg litt innvendig. Men jeg er en grubler, så jeg forventer ikke at det varer så veldig lenge.. Men det værste er bak meg, det er jeg helt sikker på.

Det beste med det nye året var turen til Barcelona, en liten kjærlighetsferie for å komme oss vekk litt bare Pål og jeg, og masse, masse cava. Herlig! Barcelona er en fantastisk by, masse fint å se og ikke minst oppleve. Vi rakk så klart ikke over alt, men fikk med oss Gaudi-parken, La Segrada Familia, litt shopping på La Rambla og Passeig De Gracia, og så klart tapas og Sangria. Vi skulle gjerne hatt noen dager til..
Cava, deilige cava!

Foto-Pål

La Segrada Familia
Om en ukes tid bærer det tilbake til Bergen, for å jobbe, jobbe og jobbe litt mer. Det blir litt rart siden jeg har blitt godt vant til luksusen "kjæreste på heltid". Heldigvis er det bare en liten flytur i mellom oss. Haukeland frister heller ikke noe særlig, men slik er det nå bare. De neste månedene er det ikke plass til å være kresen! (Tanken: Det er bare midlertidig er nå mitt mantra). Jeg er glad for at jeg har personer i Bergen som gjør hverdagen bedre og som sprer glede og liv om seg. Det hjelper veldig på savnet at jeg ikke bor alene, og at jeg alltid kan forvente latter når jeg kommer hjem. Uansett hvor kjip dagen på jobb har vært!

Dette året skal bli det beste året i mitt liv hittil! Etter 2009 (pre juli vel og merke) har jeg virkelig fortjent det!

1 kommentar:

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)