torsdag 10. september 2009

J'adore Paris!

I forrige uke var mamma og jeg i Paris for å feire hennes soixantième. Snill datter som jeg er, mente jeg at hun fortjente en skikkelig jentetur for å feire den store dagen, og siden jeg ikke fikk være med å feire den i april tok vi turen nå. Og for en tur! Flott hotell i Montmartre i beste rokokkostil, en smule for romantisk kanskje for vårt bruk, men vi koste oss masse i denne velfortjente luksusen. På 4 dager presset vi inn så mye vi kunne av det Paris har å tilby, som Montmartre, Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame, Seinen, Sacre Caeur, Champs Elysèes, og så klart litt shopping ("litt" er vel kanskje høstens underdrivelse, men nok om det.. Sko-addict som jeg er, var Paris et Paradis!). Får jeg plass til noen bilder tro?
Paris er en flott by som jeg helt klart vil tilbake til! Var så mye vi gjerne skulle ha sett, og det var altfor lite tid til å rekke over alt. Og påstanden om at franskmenn er arrogante fant jeg svært få bevis på.. Var bare èn som snøftet litt da jeg spurte om han ikke kunne lage til en vegetarlasagne. Stakar, han tok det nok personlig!
Tiden etter hjemkomsten har ikke blitt brukt til essayskriving slik jeg hadde planlagt.. Det var så mye annet som fristet mer! Likevel sitter jeg med verdens største smil om munnen i skrivende stund for essayet ble endelig ferdig, og det uten nattearbeid! Utrolig, men sant.. I morra skal jeg endelig få flyttet alle tingene fra lageret og over i den nye leiligheten. Tross i et halvår i Asia uten "skikkelige" senger, har jeg fort vendt meg til denne luksusen, og feltseng er derfor ikke øverst på elsk-lista, snarer tvert imot. Så det skal bli godt å få sin egen seng igjen. I alle fall madrassen. Senga står på IKEA og venter på meg. Jeg gleder meg skikkelig til å få leiligheten i orden, og til at Mona også flytter inn. Selv om det har vært nyttig for konsentrasjonen min, blir det koselig med litt selskap snart :)

PS: Jeg er virkelig ikke fan av løsningen blogger bruker på bildeapplikasjonen... Umulig å få det slik jeg vil jo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en liten kommentar eller tilbakemelding :)